Vacature Operator Gieterij

Dat jij alles op alles zet voor de ultieme klantbeleving vinden wij bewonderingswaardig. Samen met jouw pragmatische en resultaatgerichte instelling kunnen we klanten pas écht blij maken”.


Zo ziet je baan als Operator gieterij bij Rena Castings te Maasbree eruit. Wil jij werken in een informeel bedrijf met inspraak op het werk? Lees dan snel verder!

 

Operator Gieterij

 

Jouw agenda

Wegens verjonging van onze organisatie zijn wij op zoek naar meerdere Operators gieterij. Zelfstandig onder leiding van de Meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk  voor het ombouwen, instellen, bedienen en bijstellen van spuitgietmachines, het bedienen en onderhouden van de voorsmeltovens; het bedienen en ombouwen van vol geautomatiseerde machines en het verhelpen van kleine storingen. Daarnaast draag je verantwoording voor het uitvoeren van controles van producten en draag je zorg voor de productkwaliteit. Oplettendheid en accuratesse is vereist voor alle aspecten van het proces. De werkomstandigheden worden gekenmerkt door hinder van geluid, stof en warmte. Het werk wordt staand uitgevoerd.

 

Jouw profiel

 • Je beschikt over een technische MBO – opleiding, niveau 3 of niveau 4 in de richting van werktuigbouwkunde, autotechniek, metaal, installatietechniek of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt affiniteit met spuitgietmachines of een metaal achtergrond en je wilt graag leren.
 • Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen.
 • Je bent zelfstandig,  accuraat, pragmatisch en resultaatgericht.
 • Je bent proactief en denkt mee in de ontwikkeling van de afdeling.
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse of Duitse of Engelse taal i.v.m. het verslagleggen

van de processen en het deelnemen aan werkoverleg.

 

Wat bieden wij?

Werken bij Rena Castings te Maasbree betekent werken bij een informeel bedrijf, met hoogwaardige machines waar ‘inspraak op het werk’ centraal staat. We hechten veel waarde aan collegialiteit en een prettige werksfeer. Naast inspraak op het werk en leuke collega`s bieden wij je ook conform de cao Metalektro:

 • een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • 13,3% ploegentoeslag wanneer je werkzaam bent in 2-ploegendienst
 • een goede pensioenregeling
 • volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen
 • werken met hoogwaardige productiemachines o.a. robots, spuitgietmachines en camera’s
 • jaarlijks Rena Castings- bedrijfsuitjes

 

 

Interesse?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel?

We ontvangen graag je cv en motivatie voor deze vacature op info@renacastings.nl of neem contact op 06-21588514. Onze Interim Corporate Recruiter,Naomi Lonwijk, van Detechco Skills kan je alle belangrijke informatie geven en als het zinvol is een eerste kennismakingsgesprek organiseren.

 

Het bedrijf

“Bij Rena Castings ontwikkelen en produceren we aluminium hogedruk spuitgietproducten met een hoge klantwaarde- beleving door ons te focussen op kostprijs, betrouwbaarheid en proces-technische creativiteit’’. Wij bieden technische uitdagingen waarbij een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van o.a. duurzame en veilige auto’s ,vrachtwagens, verpakkingsmachines, machine – en apparatenbouw en aandrijftechnieken.