Werken bij

Alles over Rena Castings als werkgever

Kom jij ons versterken?

Heb jij passie voor techniek? Ben je op zoek naar een bedrijf met een informele werksfeer in de regio Noord-Limburg? Dan kan Rena Castings zomaar jouw toekomstige werkgever zijn!

Techniek en innovatie
Techniek en innovatie staan hoog in het vaandel bij Rena Castings. Onze kerncompetenties zijn hogedruk spuitgieten en CNC bewerken van aluminium producten. Dit doen wij met hightech machines en volgens de modernste technieken. Automatisering, robotisering en vision-technieken zijn niet meer weg te denken uit onze productie-omgeving. Heb jij hier affiniteit mee? Dan wordt je misschien onze nieuwe collega.

Bedrijfscultuur
Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in het Noord-Limburgse Maasbree. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. Hierdoor is onze organisatie wendbaar en flexibel, en kan besluitvorming snel plaatsvinden. We hebben een personeelsvereniging die door het jaar heen zorgt voor verschillende leuke activiteiten voor het personeel.

Functies
In ons bedrijf zijn diverse functies vertegenwoordigd, van machine-operator tot logistiek medewerker, en van onderhoudsmonteur tot projectleider. In de productie-afdeling zoeken wij geregeld vakmensen op het gebied van CNC verspaning en/of hogedruk spuitgieten. Wil jij werken bij Rena Castings? Kijk beneden of er op dit moment openstaande vacatures zijn.

Groei en ontwikkeling
Bij Rena Castings vinden wij persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Iedereen krijgt de kans om opleidingen te volgen om zodoende de vakkennis op peil te krijgen en houden. Wij investeren graag in onze mensen!

 

Wij zoeken toppers

Vacatures

Klik in het menu, om te zien welke vacatures we momenteel open hebben staan.

Een open sollicitatie kan gestuurd worden naar personeel@renacastings.nl.

Stages

Ieder jaar heeft Rena Castings een aantal stageplaatsen beschikbaar op MBO- en HBO-niveau. Wij bieden scholieren en studenten de kans om zich verder te ontwikkelen. Behalve verdieping in je vakgebied, leer je ook hoe het is om bij een hightech productiebedrijf te werken. Hierin wordt je intensief begeleid door een van onze deskundige stagebegeleiders.

Volg je een opleiding in een technische richting, zoals bijvoorbeeld procestechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde, machinebouw of industriële automatisering? Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden bij Rena Castings? Stuur een mail naar personeel@renacastings.nl.

Meer weten?

Onze specialisten helpen u graag verder!