Kunnen we je helpen? Bel 077 465 6222

Verkoop & ontwikkeling

E-mail naar info@renacastings.nl

Neem contact op voor een offerte!

Gasvoerende meterbeugel voor KZ 

Reeds enkele jaren levert Rena Castings B.V. een aluminium gasvoerende meterbeugel aan KZ een specialist op het gebied van componenten voor gas en water.

In een intensief ontwikkeltraject samen met de klant is er een technisch hoogwaardige component tot stand gekomen, waarbij vele functionaliteiten gecombineerd konden worden.

 

Ook bij deze component komen alle facetten inzake de diensten die Rena Castings kan leveren weer aan bod. Deze componenten worden gegoten alsook CNC bewerkt, gemonteerd en volgens specificatie 100% getest op lekdichtheid. Een noviteit zijn de O-ringafdichtvlakken die met een tolerantie van ±0,05 worden gegoten zonder te hoeven worden nabewerkt! !

Branderbehuizingen voor HR-verwarmingsketels 

Als relatie van Rena Castings ontwikkelt, produceert en verkoopt ACV uit België sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven.

Voor een compleet nieuwe lijn condenserende gas gestookte wandketels werd Rena Castings gevraagd de benodigde branderbehuizingen mee te ontwikkelen. In gezamenlijkheid zijn functionaliteit en maakbaarheid tot een optimum gevormd, hetgeen zowel kostenbesparende als veiligheidsverhogende resultaten oplevert.

 

Het unieke aan dit product is het rechtstreeks in het aluminium spuitgietdeel inpersen van de viewport ("het kijkglaasje" ) waardoor het ontsteken van het toestel te controleren is.

Meer weten?

Verkoop & ontwikkeling

Neem contact op